Blog

Hálám jeléül!

Szeretném méltó módon megköszönni, hogy itt vagytok velem, hogy like-okkal, hozzászólásokkal, üzenetekkel, megkeresésekkel segítitek küldetésemet, hogy minden családban harmonikussá válhasson a gyermek-szülő kapcsolat.

Hálám jeléül és sokatok kérésének eleget téve tartok Győrben, egy impozáns környezetben, az Eto Park Hotelben ingyenes előadást, melynek mottója:

A szeretet erejével!

Beszélgetünk a nevelésről, a szülő-gyermek viszonyról és arról, hogy mindezt hogyan adaptáljuk a modern kor kihívásaihoz.

Mivel a gyerkőcök, azok fizikai és lelki jóléte nagyon fontos számomra, ezért meghívtam a Lurkó Alapítvány képviselőit is az előadásra, akik folyamatos munkájukkal segítenek a kórházba került gyerkőcöknek, hogy kevésbé váljon traumatikussá az ott töltött idő. Szeretnének egy játszóteret építeni a kórház udvarára és köszönettel veszik szívből jövő adományaitokat.

Köszönet a Győr+ Média csapatának, akik minden lehetséges formában, média felületen segítenek, hogy mindenkihez eljuthasson az előadás híre.☺

Az előadás helyszínének befogadó képessége korlátozott, ezért a részvétel regisztrációhoz kötött, kérlek jelezzétek részvételi szándékotokat a következő e-mail címen:

regisztracio@gyerkocokkelsuttogo.hu

Szívem teljes szeretetével várlak Benneteket december 17-én, 17 órakor.

Millió puszi: Gy.S.